Nemzetközi foci

Jönnek a sztárok! Luis Enrique sort cserél a Celtic ellen?

Ha hinni lehet a katalán sajtónak, a keddi BL-meccsre hét helyen kicserélődik a Barcelona kezdőcsapata az Alavés ellenihez képest.

Bár aligha a skót Celtic a Barcelona legkeményebb ellenfele a Bajnokok Ligája C-csoportjában (a négyes tagja a Manchester City és a Mönchengladbach is), a legutóbbi hazai fiaskó után illik komolyan venni minden meccset. Mint ismert, Luis Enrique csapatát az újonc Alavés fricskázta meg a Nou Campban, a 2-1-es zakó tükrében nem is csoda, hogy a Barcelona igyekszik nagyon odafigyelni az első BL-csoportmeccsre.

A Sport című lap úgy tudja, hét helyen kicserélődik a Barca kezdőcsapata a múlt szombatihoz képest.

Cillessen minden bizonnyal marad a kapuban, ugyanis Ter Stegen sérült, ám a védelem teljesen új lehet. Digne, Mathieu, a hatalmas hibákat vétő Mascherano és Vidal helyett Alba, Umtiti, Piqué és Roberto kaphat szerepet. A hírek szerint a középpályán Busquets és Rakitic marad, ám Denis Suárez helyett Iniesta játszhat.

A támadósorban kedd este ismét összeállhat az MSN, ugyanis Arda és az új fiú, Alcácer a kispadra kerül: Neymar mellé érkezik Messi és Luis Suárez.

Az „új” összeállítás már közelít a „gálacsapathoz” – nem lennénk a Celtic-futballisták helyében…

Olvasói sztorik