Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ha a sorminta folytatódik, Ronaldo gólt lő a Sportingnak

Videó-összeállítás: a portugál klasszis korábbi csapatainak mindig beköszönt Európában, de nem ünnepelt.

Cristiano Ronaldo speciális BL-mérkőzésre készül a Sporting Lisszabon ellen. Mint ismert, a Real Madrid sztárja a portugál klubnál kezdte karrierjét, majd 2003-ban igazolt a Manchester Unitedhez, ahonnét hat évvel később a Királyi Gárda hívó szavára távozott. Érdekesség, hogy az európai színtéren első ízben mindig eredményes tudott lenni volt csapata ellen.

A 2007/2008-as versenykiírásban a Manchester United játékosaként a BL csoportkörben találkoztak a Sportinggal, Ronaldo pedig csapata első gólját jegyezte, remekbe szabott szabadrúgásból. Akkor csak visszafogottan ünnepelt.

A 2012/13-as szezonban a Real Madrid futballistájaként a legjobb tizenhat között a Manchester Uniteddel találkozott a két gigász. Ronaldo előbb a hazai, madridi mérkőzésen fejes-góllal volt eredményes…

Majd az Old Traffordon is bevette a Vörös Ördögök kapuját, gólja pedig továbbjutást ért. A portugál zseni nem ünnepelt.

A Sporting Lisszabon és a Real Madrid utoljára 2000/2001-es versenykiírásban találkozott egymással, Ronaldo a szerdai összecsapás előtt így nyilatkozott az UEFA-nak.
– Speciális mérkőzés következik, egy speciális együttes ellen. A Sportingot jó csapatnak tartom, remek edzőjük van, azt hiszem, újabb emlékezetes pillanat következik karrieremben.
Olvasói sztorik