Nemzetközi foci

Mega-üzletre készül a Real Madrid, négy nagyágyú is hosszabbíthat

A spanyol rádió, a Cadena SER szerda este műsorában, az El Larguertóban arról számoltak be, hogy a Real Madrid még szeptemberben hosszabbít négy nagyágyújával. Az állomás úgy értesült hogy Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos és Luka Modric is új szerződést kaphat a következő hetekben.

Közülük Cristiano Ronaldo elsőbbséget élvez a tárgyalások során, miután szerződése már 2018-ban lejár. A portugál nemrégiben úgy fogalmazott: „A Real Madridból akarok visszavonulni, 41 éves koromban.” A legfrissebb beszámolók szerint további négy, vagy öt évvel tolhatják ki szerződésének lejártját, emellett pedig heti fizetését 500,000 fontra emelik.

Gareth Bale jelenlegi kontraktusa 2019 júniusáig érvényes – Madridban kulcsjátékossé nőtte ki magát. A walesi további két évvel kötelezheti el magát a klubnál – fizetését heti 400.000 fontra emelhetik – ezzel Ronaldo mögött ő lehet a klub második legjobban fizetett játékosa.

Luka Modric szerződése, akárcsak portugál társáé 2018-ban jár le, a vele való hosszabbítását sajtóhírek szerint Zidane forszírozza, mivel nélkülözhetetlen játékosnak tartja a horvát középpályást.

Toni Kroos kontraktusa 2020-ig él Madridban, de mivel vele is hosszú távon számolnak, a német játékos is új feltételek mellett hosszabbíthat.

Olvasói sztorik