Nemzetközi foci

Patinás angol klub csapott le Bendtnerre – hivatalos

A kétszeres BEK-győzteshez csapat két évre szerződtette a dán csatárt.

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek: a balhés dán támadó Angliában kapott újabb esélyt. Nicklas Bendtner szerdán két éves megállapodást kötött a Nottingham Foresttel, a játékos szabadon igazolható volt.

A patinás angol klub tulajdonosa hivatalos Twitter-csatornáján üdvözölte a friss igazolást:


Előzmények:

Nicklas Bendtnernek nem sikerült jól a 2015/16-os idénye a Wolfsburgnál, csupán két gólt sikerült szereznie 13 fellépésén. Éppen ezért nem is fájt a farkasok szíve, amikor nem hosszabbították meg a lejárt szerződését. A 28 éves, szabadon igazolható támadó a belga bajnoksághoz állt a legközelebb, korábbi sajtóhírek szerint az Anderlecht és a Standard Liege is versenybe szállt érte, de a legfrissebb értesülések szerint a dán játékos visszatérhet Angliába.

Egybehangzó szigetországi sajtóhírek szerint Bendtner a Championshipben vitézkedő Nottingham Forest játékosa lesz. Érdekesség, hogy a másodosztályú patinás klub szeptember 20-án az Arsenallal meccsel a Ligakupában – éppen a balhés dán korábbi csapatával. Bendtner 2005 és 2014 között 108 mérkőzésen lépett pályára az Ágyúsok színeiben, 24 gól fűződik a nevéhez. Kölcsönben a Birmingham Cityt, a Sunderlandet és a Juventuszt is erősítette.

Olvasói sztorik