Nemzetközi foci

Özil máris elmenne Amerikába?

Hamar feladja az európai karriert a német klasszis?

Az európai klasszisok általában akkor választják az amerikai karriert, amikor úgy érzik, már nem tudnának a legmagasabb szinten teljesíteni és kevesebb rivaldafény esne rájuk. Ezzel a gyakorlattal mehet szembe az Arsenal még csak 27 éves üdvöskéje, Mesut Özil.

– A futballban soha ne mondd, hogy soha. Nem tudod, mi fog történni. Az MLS is szóba jöhet. Mindenhol jól érzem magam. A szurkolóim tudják, hogy minden nyáron Los Angelesben töltöm a szabadságom. Inspirál! – fogalmazott a német Expressnek Özil.

Mindeközben hatalmi harcok folynak az Arsenal öltözőjén belül is. A 10-es számú játékos eddig Jack Wilshere volt, ám a középpályás kölcsönadásával mezszáma is felszabadult, amelyet így akár Özil is örökölhet. Wenger a hírek szerint szívesen biztosítaná számára ezt, amennyiben meghosszabbítaná két év múlva lejáró szerződését.

Egy másik szálon Mustafi Londonba csábításában kulcsszerepet játszott Özil, a középhátvédtől pedig most azt várják, hogy a kölcsönt visszafizetve győzze meg a török származású német játékost, hogy írja alá új kontraktusát.

Olvasói sztorik