Nemzetközi foci

Khedira: a Manchester United megalázó helyzetbe hozza Schweinsteigert

A Juventus középpályása, Sami Khedira szerint honfitársa, Bastian Schweinsteiger nem érdemli meg azt a bánásmódot, ahogy a Manchester Unitednél kezelik jelenlegi helyzetét. Mint ismert, a német világbajnokkal nem számol az új szezonban Jose Mourinho, aki nemrégiben úgy fogalmazott: „Schweinsteiger helyzete nagyon nehéz.”

– El kell fogadni, ha Mourinhónak más tervei vannak – nyilatkozta Khedira a Die Weltnek. Maga a helyzet viszont nagyon szégyenteljes. Bastian pont az a játékos, akire mindig is felnéztem. Tudom, hogy a futball az üzletről szól, ezért másik oldalról a klubomat is részben meg tudom érteni.

Tavaly nyáron a Real Madrid új szerződést kínált Khedirának, de a 29 éves játékos úgy érezte, távoznia kell, végül a Juve mellett tette le voksát. A német középpályás elárulta, Schweinsteiger jelenlegi helyzete számára is figyelmeztető jel.

– Nem akarok olyan helyzetbe kerülni, hogy a klubom kér meg a távozásra. Egy játékos, aki nagyszerű karriert tudhat maga mögött nem érdemli meg, hogy egyszerűen csak elküldjék – nyilatkozta Khedira.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik