Nemzetközi foci

PSG: Rabiot is elvágyódik?

A fiatal középpályás álma, hogy a Premier League-ben futballozzon.

Az átigazolási szezon vége felé látott napvilágot a hír, hogy a PSG több sztárja sem feltétlen önszántából maradt a francia címvédő párizsiaknál. Az olasz szövetségi kapitány, Giampiero Ventura szerint Marco Verratti rossz pozícióban játszik és boldogtalan a francia fővárosban, míg a sztárügynök Mino Raiola szerint ügyfele, Blaise Matuidi hiába akart távozni, a PSG nem engedte – a legfrissebb hírek szerint pedig a klub tehetséges középpályása, Adrien Rabiot számára sem Franciaország jelenti az álomkarriert:

– Korábban eltöltöttem egy kis időt a Manchester City akadémiáján, és mindent imádtam Angliában: a futballt és a futballon kívüli dolgokat egyaránt. Egy nap egészen biztosan visszatérek, erős belső késztetést érzek, hogy a Premier League-ben szerepeljek – hiszen ott játsszák az igazi futballt – árulta el a 21 éves játékos a Telefootnak.

Rabiot hozzátette: ezzel együtt egyelőre boldog a PSG-nél, az új vezetőedző, Unai Emery is számít rá – a váltás tehát még odébb van, egyelőre a francia topklubbal szeretne sikereket elérni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik