Nemzetközi foci

Csoda hogy nincs börtönben! Egy tinilány halálát okozta a Chelsea új igazolása

Marcos Alonso ittasan vezette gépjárművét, de végül csak kártérítést kellett fizetnie.

A Real Madrid-nevelés Marcos Alonso az átigazolási szezon utolsó napján került a Fiorentinától a Chelsea-hez, a kétségbeesetten védőt kereső Antonio Conte nagy megkönnyebbülésére. A nagyobb csapat azonban nagyobb ismertséggel is jár, az angol sajtó pedig rögtön napvilágra hozta a 25 éves védő egy régi, szörnyű, halált okozó tettét.

Az akkor 20 éves, a Bolton alkalmazásában álló futballista 2011 májusában Madridban okozott halálos közúti balesetet. A játékos ittasan vezette BMW-jét, ráadásul a megengedett 50 km/órás sebességnél jóval gyorsabban, 112 km/órával hajtott, amikor elvesztette uralmát a jármű felett, és egy betonfalnak vágódott. Alonso megúszta komolyabb sérülés nélkül, azonban az autóban három utas is ült: az egyikük, egy 19 éves lány nem élte túl a balesetet…

A spanyol hátvédet első fokon négy év börtönre ítélték. Később ezt egy év kilenc hónapra mérsékelték, majd a végső, idén februári ítélet szerint csupán egy 500 ezer eurós kártérítés és a vezetéstől való eltiltás lett Marcos Alonso büntetése.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik