Nemzetközi foci

Ketyeg az óra! A hajrában robbanthatnak a magyar topjátékosok

Szerda éjfélkor zárul az átigazolási piac, több honfitársunk az utolsó órákban írhat alá új klubjába.

A legtöbb európai országban augusztus 31-én, éjfélkor zár az átigazolási piac, ám több magyar válogatott játékos sorsa nem dőlt még el. TOP5-ös listán mutatjuk meg, kik azok, akik az utolsó órákban írhatnak alá új klubjukhoz.

Nikolics Nemanja (Legia Warszawa)

Továbbra sem dőlt el, hogy a magyar támadó, távozik-e a Legia Warszawától a piac zárás előtt. Nikolics kérői között az elmúlt hetekben, hónapokban többek között a Hull Cityt, a Fulhamet, a Nantes-ot, az Olympiakoszt, a Maccabi Tel-Avivet, a Laziót, a Napolit, a Portót és a Alavést emlegették. A hajrára az izraeli klub maradt állva lehetséges befutóként, Nikolics több ízben hangsúlyozta hét elején: a sorsa nem dőlt még el…

Kádár Tamás (Lech Poznan)

Remek formát mutatott a balbekk az Európa-bajnokságon, klubot váltania azonban egyelőre nem sikerült. A Bologna és a Fiorentina mellett legújabb kérőként a francia Caen is bejelentkezett honfitársunkért, Kádárnak nagy esélye van arra, hogy szerda éjfél előtt távozzon Poznanból. A hírek szerint a Fiorentina áll a legközelebb a megszerzéséhez…

Balogh Norbert (Palermo)

A Palermo támadója, Balogh Norbert sajtóhírek szerint kölcsönben távozhat, miután a harmadosztályú Modena bejelentkezett érte. A szicíliaiaknál vélhetően kevés lehetőséget kapna az új szezonban, a klub a hajrában támadó-poszton jól erősített, így alsóbb osztályban próbálhat szerencsét Balogh. A Modena sportigazgatója, Luigi Pavese keddre ígért fejleményt a lehetséges transzferről.

Fiola Attila (Puskás Akadémia FC)

Az Eb-n elszenvedett sérülése után a visszatérés kapujában álló Fiola nemrégiben úgy nyilatkozott: „A jövőmmel kapcsolatban annyi biztos csak, hogy nem maradok a Puskás Akadémiánál, megfelelő ajánlat esetén el fognak engedni, külföld és belföld is képben van, a legjobb megoldást akarom választani. Az elkövetkező négy-öt napban eldől a sorsom, de az biztos, hogy augusztus harmincegyedikéig meglesz az új együttesem.”
A 26 éves játékost a Herthával, az Eintracht Frankfurttal, a Kaiserslauternnel, a Ferencvárossal és a Videotonnal is szóba hozták. Úgy tűnik, marad az NB I-ben, és nem is költözik messzire: sajtóhírek szerint a Vidi futballistája lesz.

Lang Ádám (Videoton FC)

A Videoton védője is a lehetséges távozók között szerepel. Menedzsere korábban úgy nyilatkozott: „Konkrét fejlemények történtek Ádám ügyében, egy orosz és egy francia első osztályú klub érdeklődik iránta.” Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, szerdáig azonban Lang-ügyben is várható még fejlemény.

Olvasói sztorik