Nemzetközi foci

Balotelli az MU-ba akar igazolni

Nem kell a törököknek és az olasz kiscsapatoknak sem? Nem baj, a botrányhősnek nagyobb tervei vannak.

A jelek szerint Mario Balotelli úgy gondolja, hogy a folyamatos betlizés után is jár neki az újabb esély: a Liverpoolnál körön kívül került támadó a Gazzetta dello Sport értesülései szerint ügynöke, Mino Raiola tudtára adta, hogy a Manchester Unitedbe akar igazolni.

A balhés játékos az előző szezonban mindössze egy találatig jutott a Milan színeiben az olasz bajnokságban, de két éve is csak egy gólt szerzett a Premier League küzdelmei során – nem csoda hát, hogy a menedzsere által fűnek-fának felajánlott Balotelli senkinek sem kell, a legfrissebb hírek szerint a Besiktas és a Chievo után a Pascara is visszautasította a diszkontáron megszerezhető egykori tehetséget. Mario viszont mintha ebből mit sem észlelne: ő a súlyos százmilliókból újjáépülő Manchester Unitedbe akar menni, és kész.

Amennyiben valami csoda folytán mégis igényt tartana az MU a 26 éves csatárra, Mourinho újra egykori játékosával dolgozhatna együtt (az Interrel 2010-ben BL-t nyertek közösen), Ibrahimovic, Mhitarjan és Pogba után pedig már a negyedik Raiola-védenc kerülne a “vörös ördögökhöz” a nyáron.

Olvasói sztorik