Nemzetközi foci

Nem viccel a bajnokcsapat! A Leicester City tovább erősítené keretét

A Dinamo Kijev osztrák válogatott védője, Aleksandar Dragovic érkezhet a Pl-címvédőhöz.

A Dinamo Kijev osztrák válogatott védője, Aleksandar Dragovic érkezhet a Pl-címvédőhöz. A klub alelnöke, Aiyawatt Srivaddhanaprabha úgy fogalmazott, hogy megfelelő lehetőségek esetén készek tovább erősíteni a játékosállományt.

Az előző szezon sporttörténelmi sikerének részesei közül a támadó Jamie Vardy és a szélső Rijad Mahrez meghosszabbította szerződését, a középpályás N’Golo Kanté azonban távozott a Chelsea-hez.A nyári átigazolási időszakban a klub már szerződtette a nigériai támadót, Ahmed Musát, a francia középpályást, Nampalys Mendyt, a német kapust, Ron-Robert Zielert, a spanyol védőt, Luis Hernández Rodríguezt és a lengyel válogatott szélsőt, Bartosz Kapustkát.

Brit sajtóértesülések szerint egy osztrák védő, Aleksandar Dragovic érkezhet még Leicesterbe. A 25 éves, 49-szeres válogatott középhátvéd értékét 15 millió euróra becsüli a Transfermarkt.de

A címvédő csapat nem kezdte jól a 2016–2017-es szezont, az első fordulóban kikapott a Hull City otthonában, a múlt heti második fordulóban gól nélküli döntetlent játszott az Arsenallal hazai pályán. A következő ellenfele a Swansea City lesz szombaton.

Olvasói sztorik