Nemzetközi foci

Cillessen türelmetlen, távozni akar

A Barcelona napokon belül bejelentheti a holland kapus érkezését.

A spanyol Sportértesülései szerint az Ajax Amszterdam és Jasper Cillessen előrehaladott tárgyalások folytat a Barcelonával. A holland hálóőr még a hét közepében a katalánok játékosa lehet.

A lap úgy tudja, a játékos egyre türelmetlenebb, hiszen Barcelona kapusa akar lenni. Cillessen szombaton már nem is lépett pályára a Willem II elleni bajnokin, mivel kérte a vezetőket, hogy engedjék el a katalánokhoz. A kapus állítólag már nem szeretne pályára lépni a szerdai, Rostov elleni BL-mérkőzésen sem, pedig klubjára sorsdöntő összecsapás vár. Cillessen nem akar védeni Oroszországban, mivel tart egy esetleges sérüléstől.

Az első mérkőzésen 1-1-es játszottak a felek Hollandiában, de az Ajax célja egyértelműen a csoportkör kiharcolása. Az amszterdamiak kérték kapusokat, hogy az orosz mérkőzésre még álljon rendelkezésükre, ám Cillessen hajthatatlan. A Newscastle Unitedtől a helyére igazolt Tim Krul ráadásul sérülés miatt biztosan nem bevethető.

Mindeközben a katalánok állítólag azt szeretnék, ha kiszemeltjük minél hamarabb átesne a kötelező orvosi vizsgálaton és már a soron következő bajnokin bevethető lenne a játékos.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona kapusa, Claudio Bravo minden valószínűség szerint a Manchester Cityhez ír alá, a sérüléssel bajlódó Marc-Andre ter Stegen mellé/mögé pedig a holland játékost nézték ki.

Olvasói sztorik