Nemzetközi foci

Barca-csillagra hajt a Tottenham

Munir napokon belül távozhat a katalánoktól, a Sprusnél tárt karokkal várják.

A Tottenham Hotspur szombaton győztesen hagyta el a pályát, miután a Crystal Palace elleni bajnoki 1-0-s hazai sikerrel zárult.

A lefújás után a Spurs szakvezetője, Mauricio Pochettino elárulta: további három játékos érkezése várható még az átigazolási szezon zárása előtt. Ezzel párhuzamosan hétfőn a Sport.es arról számolt be, hogy a Tottenham szóbeli tárgyalásokat kezdeményezett a Barcelonával Munir lehetséges leigazolásáról.

A tehetséges, 20 éves támadó a katalánok első csapatával készül, de a Messi-Neymar-Suárez trió mögött az új szezonban is csak kevés lehetőséget kaphat. A fiatal játékos állítólag mindenképpen első osztályú, felnőtt bajnokságban szeretne meccsrutint szerezni, ezért nincs ellenére a kölcsönadás gondolata sem. A Tottenham mellett a Valencia, a Celta Vigo és a Real Sociedad is érdeklődik a játékos iránt.

Sajtóhírek szerint a legesélyesebb Munir-ügyben a Spurs lehet, akik nem feltétlenül kölcsön, hanem akár végleg is megvásárolnák kiszemeltjüket, és 15 millió eurót is hajlandóak kínálni a spanyol játékosért. Helyi lapok úgy tudják, az sincs kizárva, hogy a felek olyan szerződést kötnek záradékkal, melynek értelmében a Barcelona visszavásárolhatja tehetségét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik