Nemzetközi foci

A United a hibás Martialék szakításáért?

Alig született meg a francia tini gyermeke, a pár szétvált. A hölgy szerint az ok Manchester.

Mindössze júniusban született meg a Manchester United fiatal sztárjának, Anthony Martialnak a gyermeke, de máris szétváltak párjával, Samantha Jacquelinet-vel. A megcsalt hölgy most érdekes nyilatkozatot adott, hibáztatva a “vörös ördögöket” is.

– Az Angliába költözéssel minden megváltozott. A focisták ott olyanok, mint a királyok. Olyan sok pénzt és figyelmet kapnak, hogy teljesen másik világban élnek. Rivaldafénybe került, a fiatal lányok pedig rávetették magukat. Korábban rá sem nézett másokra, nem is kételkedtem a hűségében, úgyhogy az, hogy megcsalt, teljesen megrázott. Azt mondta nekem, hogy olyan vagyok, mint egy nagymama, mert nem jártam bulizni és már nem szeretett – nyilatkozta Samantha, aki a MU-t is okolja.

– Azt mondták, a United egy családias klub, de a pályán kívül semmilyen iránymutatást nem kapott. A Manchester United tönkretette az életem! – mondta.

Persze a fiatal lányokról is volt egy-két szava.

– Naponta egy tucat szexi lánytól kapott képeket Instagramon. Könyörögtek, hogy lépjen velük kapcsolatba. Nem törődtek a családjával vagy azzal a nővel, akivel együtt van, csak dizájner táskákat, cipőket és médiafigyelmet akarnak – fogalmazott Samantha, aki szűkmarkúnak is tartja a Unitednál csillagászati fizetést kapó párját.

– Amikor szétváltunk, igyekeztem megoldani a dolgokat. Azt mondta, bérel nekem egy házat. Találtam egyet Párizs közelében, de amikor megkaptam a kulcsokat, megmondta, hogy csak 3000 fontot ad majd nekem havonta. 420 ezret keres 30 nap alatt… – mondta a még így is elég bőségesnek tűnő ajánlatról a fiatal anya.

– Jó életünk volt, szerettünk otthon maradni és nem bárokban villogni. Anthony sosem ivott alkoholt. Amikor megtudtuk, hogy terhes vagyok, kellemes meglepetés volt. Ő 18 éves volt akkor, én 21, de alig vártuk, hogy szülők legyünk – nyilatkozta a Sunnak a hölgy, aki egy év együttlét után lett várandós.

– Tejesen megváltozott, a visszafogott, félénk monacói fiúból más lett. Biztos vagyok benne, hogy ha Franciaországban maradunk, még együtt lennénk. Egyikünk sem készült fel a költözésre. Bárhová mentünk, megállították, hogy fotókat készítsenek vele, rövid idő alatt 2 millióra nőtt az Instagram-követőinek a száma. Más klubok segítenek a játékosoknak, hogyan kezeljék a közösségi médiát, de mi semmit nem kaptunk – tette hozzá.

Samantha Jacquelinet nyilatkozatára Martial a Twitteren válaszolt. Ebben azt írja: „Hazugság a pénzért. Komolyan, Oscart érdemelsz ezért a teljesítményért. Sokat nevettem!”

Olvasói sztorik