Nemzetközi foci

A Real Madrid is sima győzelemmel nyitott – VIDEÓ

Bale duplázott San Sebastianban, a Real magabiztosan nyert.

Hétvégén elrajtolt a 2015/16-os spanyol bajnokság, amelynek nyitófordulójában a Barcelona nagyon simán, 6-2-re legyőzte a Betist hazai pályán szombaton. Ha nem is ennyire simán, de a Real Madrid is behúzta a három pontot vasárnap este.

A Benzema, Modric, Cristiano Ronaldo és Pepe nélkül felálló királyi gárda a Real Sociedad otthonában vendégeskedett, és végül 3-0-ra kiütötte a hazaiakat. Már a második percben beindult a gólgyártás, Carvajal hajszálpontos jobb oldali beadását fejelte nagy erővel a kapu bal felső sarkába Gareth Bale. Ezután is támadásban maradt a Madrid, és csak hazai hálóőrön, Rullin múlott, hogy nem döntötte el hamarabb a meccset. A félidőre azonban így is kétgólos előnnyel mehettek Ramosék, mivel Zidane új felfedezettje, Marco Asensio is betalált. A 20 éves támadó Varanetól kapott pazar labdát, a befejezés pedig szintén hasonlóan fantasztikusra sikerült, a spanyol átemelte a kapust.

A második játékrész már kevésbé volt látványos, ám ekkor is többnyire csak a fekete mezben játszó Real előtt adódtak lehetőségek. Az utolsó percben pedig ismét jött Gareth Bale, aki beállíotta a végeredményt.

https://www.youtube.com/watch?v=4jZwpF_RfR8

Olvasói sztorik