Nemzetközi foci

Agüero és Nolito duplájával hibátlan maradt a City – VIDEÓ

Követi a városi riválist Guardiola csapata. Összefoglalóval.

A Manchester United-Southampton 2-0-s nyitómeccset követően a másik manchesteri csapat, a City játszotta a Premier League második fordulójának következő mérkőzését. A kékek Stoke-ba utaztak és végül győzelmet arattak.

Guardiola ezúttal is a kispadra nevezte Joe Hartot, de kimaradt Nolito is, akinek a helyén Jesús Navas kezdett. A City Agüero duplájával szerzett előnyt, az argentin csatár ezzel együtt elmúlt 5 meccsén 8 gólt lőtt, pedig a Steaua ellen két tizenegyest is kihagyott.

A második játékrészben Bojan Krkic tizenegyese révén zárkózott a Stoke (akik zsinórban 13 sikeres büntetőnél járnak), Mike Dean játékvezető meglehetősen vitatható szabálytalanságért fújt a sípjába.

A meccset a csereként beálló Nolito két gólja zárta, a City előbb lemásolta a Steaua ellen szerzett BL-selejtezős találatát, majd habkönnyű módon ismét megbüntette a rendezetlen Stoke-védelmet.

A City 3-1-es sikerét követően továbbra is hibátlan – az első körben Paddy McNair öngólja után a hajrában harcolták ki a győzelmet. A Stoke maradt 1 pontos.

https://www.youtube.com/watch?v=vtGy4tV8vEA

https://www.youtube.com/watch?v=GupNLGp3_ew

Olvasói sztorik