Nemzetközi foci

Európa-bajnok kapust szerződtet a Chelsea

A 33 éves portugál válogatott Eduardo a Dinamo Zagrebtől érkezik a londoniakhoz.

Jövő héten csatlakozhat a Chelsea keretéhez Eduardo, a portugál válogatott kapusa. Zlatko Kranjcar, a Dinamo Zagreb vezetőedzője erősítette meg a hírt, hogy a 33 éves hálóőr Londonba tart, azonban csak azután távozik majd a csapattól, hogy lejátszották a Salzburg elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját.

– Eduardót az a megtiszteltetés érte, hogy a Chelsea-be igazolhat. Azt hiszem a Salzburg elleni mérkőzés után utazik majd Londonba – mondta Kranjcar sajtótájékoztatón.

A veterán kapus tagja volt az Európa-bajnokságot nyerő Portugál válogatottnak is. Bár egy percet sem játszott a kontinensviadalon, most mégis komoly klubba igazolhat, igaz, csak cserének.

Thibaut Courtois mögé keresett Antonio Conte cserekapust, mivel Asmir Begovic távozni szeretne és mivel Diego Lopezt nem sikerült elmozdítani Milánóból, más alternatíva után kellett néznie a Chelsea-nek – írja a Goal.com

Eduardo 35 alkalommal lépett pályára eddig a portugál válogatottban, korábban megfordult az olasz Genoa, illetve hazájában a Benfica és a Braga együttesében.

Olvasói sztorik