Nemzetközi foci

Videobírót akar a West Ham csapatkapitánya

Diego Costa mindenkit kiakasztott.

Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról a Rangadó.hu is beszámolt, a Chelsea igencsak véleményes körülmények között nyert a Premier League nyitó fordulójának hétfő esti zárónapján, miután a londoni kékek csatára, Diego Costa sárgával a zsebében kőkeményen rácsúszott a West Ham kapusára, Adriánra. A spanyol csatár megúszta a dolgot és a 89. percben győztes gólt szerzett.

Az eset mély felháborodást keltett a “kalapácsosok” szurkolói és játékosai közt is, Mark Noble, a West Ham csapatkapitánya pedig egyenesen videobírót követel.

– Láttam, hogy rossz szerelés. A közelében sem volt a labdának. Ha én követem el a pálya közepén, sárgát kapok. Alkalmazzuk a gólvonal-technológiát és vitatkozik még valaki, hogy bent volt-e a labda? Nem. Csináltuk régen? Igen. Egyszerű, nem? Talán öt másodpercbe telik valakinek, hogy megnézze a felvételt. Mindig is a technológiai újítások ellen voltam, de ez tavaly is sokba került nekünk. Fontos döntések – mondta Noble.

Jamie Carragher, a Liverpool korábbi védője, manapság szakkommentátor is egyetértett azzal, hogy hibás ítélet született.

– Ez azonnali piros, ez a szerelés tipikus Costa, túl gyakran történik. A sípcsontra csúszik, a boka fölött. Nem az első és nem az utolsó volt, hogy nem szabadott volna pályán maradnia – vélekedett a legenda.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik