Nemzetközi foci

Ibrahimovic: nem vagyok arrogáns

A mai focivilág egyik legmegosztóbb személyisége a PSG-ből Manchester Unitedhez igazoló Zlatan Ibahimovic. A svéd klasszis futballtudása megkérdőjelezhetetlen, de csípős nyilatkozataival sokszor az őrületbe kergeti a szurkolókat és az újságírókat, illetve önajnározó megszólalásai miatt a rengetegen nagyképűnek és arrogánsnak tartják. Zlatan most ezzel kapcsolatban szólalt meg.

– Az emberek olyan képpel rendelkeznek rólam, hogy én rossz fiú vagyok, illetve hogy ilyen és olyan vagyok. Az emberek kíváncsiak: Milyen is valójában Zlatan – kezdte Ibra.

– Én egy családcentrikus ember vagyok. Gondoskodom a családomról, de amikor a pályára lépek, olyan vagyok, mint egy oroszlán. Ez a különbség – magyarázta a United klasszisa. – Nem hiszem, hogy arrogáns lennék olyan módon, ahogyan azt az emberek képzelik. Magabiztos vagyok. Hiszek magamban. Ez pedig nem egyenlő az arroganciával. Szerintem ez egy olyan dolog, amely egy személyiség erősségét mutatja. Megvan az önbizalmam és hiszek magamban. Vannak elképzeléseim, és ezek megvalósításáért mindent megteszek. Keményen dolgozom értük. Nem hiszem, hogy ez arrogancia lenne.”

Olvasói sztorik