Nemzetközi foci

Ibra: Pogba miattam jött vissza Manchesterbe

A svéd klasszis rögtön összehaverkodott a világ legdrágább játékosával.

Mint ismert, Paul Pogba a hét elején világrekordot jelentő 105 millió euróért cserébe a Juventustól ahhoz a Manchester Unitedhez igazolt, amelyet pont a torinóiak kedvéért hagyott el négy évvel ezelőtt. A világ azóta azt próbálja kitalálni, mi csábította vissza a 23 éves franciát a “vörös ördögökhöz”: talán a legdrágább igazolásnak járó hírnév, a brutális fizetés, vagy az új kihívás? A manchesteriek egy másik nyári szerzeményének, Zlatan Ibrahimovicnak a véleménye szerint egyik sem, szerinte a válasz: Zlatan.

A korosodó csatárklasszis ugyanis a közösségi oldalára posztolt Pogbával közös kép aláírásaként az alábbi mondatot választotta: “finally my shirt brought him back”. A nemzetközi sportsajtó ezt úgy értelmezi, hogy Ibra szerint az ő “neve”, tehát a személye hozta vissza Pogbát, de nem kizárt egy másik értelmezés sem: Ibra akár arra a múlt héten megjelenő hírre is utalhatott, miszerint a mezeladásai két hét alatt behozzák Pogba árát.

A két játékos egyébként hamar megtalálta a közös hangot, pár perccel a kép után egy videót is feltöltöttek magukról a Twitterre.

Finally my shirt brought him back. @paulpogba

IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) által közzétett fénykép, 2016. Aug 13., 05:27 PDT

Olvasói sztorik