Nemzetközi foci

PL-riválisnál folytatja Januzaj – hivatalos

A manchesteriek nem mondtak le a belga tehetségről, kölcsönben engedték el.

A Manchester United 21 éves belga játékosa, Adnan Januzaj az új szezont a Sunderland színeiben kezdi meg – a felek egy éves kölcsönszerződésben állapodtak meg.

A támadó szellemű játékos így újra David Moyesszal dolgozhat, akinek kezei alatt debütálhatott 2013-ban a vörös ördögök színeiben. A belga fiatal szombaton rögtön bemutatkozhat új csapatában – a Manchester City elleni nyitómérkőzésen.

Pénteken egyébként sajtótájékoztatót tartott a Manchester United, Jose Mourinhó pedig Januzaj kölcsönadásáról is beszélt:

– Adnan szerepel a terveim között, ezért engedtük kölcsönben PL csapathoz. Ha nem számolnék vele, akkor nem foglalkoznék sorsával sem, illetve nem érdekelne minket, hova igazol – milyen bajnokságba, klubhoz, illetve melyik menedzserhez. Mi törődünk sorsával, mert azt gondoljuk, nagy tehetség. Az új szezonban nem tudnánk neki elég játékidőt adni, de hétről-hétre látjuk majd, hogyan teljesít. Tudom, hogy jó helyre került, ráadásul egy olyan vezetőedzőnél fejlődhet tovább, aki kedveli őt. Reméljük, jó szezon elé néz Adnan, várjuk vissza az Old Traffordra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik