Nemzetközi foci

Bogdán a vereségek ellenére optimista

Hétvégén a Blackburn ellen bizonyíthat a Wigan magyar kapusa.

Bogdán Ádám az angol másodosztályú Wigan Athletic legfrissebb stadionújságjában nyilatkozott. Először arról beszélt, hogy csapata 2-1-re kikapott a Bristol City együttesétől az angol másodosztály első fordulójában.

„Természetesen csalódott voltam, mert az első félidőben nagyon jók voltunk, és egy nagyszerű gólt is szereztünk. Mi irányítottunk, de ez nem elég a győzelemhez, bár legalább egy pontot megszerezhettünk volna. Valóságos csapással értek fel számunkra az utolsó percek” – értékelt a kapus.

„Ami engem illet, nagyon élveztem, hogy ismét bajnoki meccsen védhetek. Nagyszerű hangulat volt a stadionban, már nagyon várom a következő alkalmat. Úgy éreztem, rendben vagyok, volt néhány jó védésem is, de sajnos a második gól előtt nem tudtunk felszabadítani, miután mentettem.”

Bogdán kifejtette, hogy minden mérkőzést értékelni, a tapasztalatokból pedig tanulni kell, megőrizve a pozitívumokat.

A Ligakupában kikaptak az Oldham csapatától, a magyar kapus szerint azonban továbbra is bíznak magukban, és gőzerővel készülnek a Blackburn ellen.

„Ez egy fontos hazai meccs lesz. Mindig az utolsó másodpercig kell küzdenünk, mert bármi megtörténhet. Mentálisan és fizikailag is erősnek kell lennünk és hinnünk magunkban, csak ez vezethet a győzelemhez” – szögezte le.

Olvasói sztorik