Nemzetközi foci

Münchenben köt ki Kleinheisler?

Az 1860 sportigazgatója Brémába utazott, nem kizárt, hogy a magyar játékosról is tárgyaltak.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Kleinheisler László vélhetően még a nyári átigazolási szezon zárása előtt kölcsönben távozik a Werder Brementől. Honlapunk érdeklődésére kedden Nagy Mihály, a játékos menedzsere megerősítette: „A prioritás most mindenképpen az, hogy Laci játsszon” – majd hozzátette, hogy a német élvonalból is van érdeklődés Kleinheisler iránt, ám az sem zárható ki, hogy a másodosztályba kerül.

Néhány óra leforgása alatt német lapok újabb fejleményről számoltak be a magyar középpályás lehetséges átigazolásáról. A TZ.de valamint a Kreiszeitungbeszámolója szerint könnyen elképzelhető, hogy honfitársunk az új szezont az 1860 München (Bundesliga 2) színeiben kezdi meg – kölcsönben.

Az említett két lap arról ír, hogy kedden a Werder Bremen otthonában, a Weserstadionban tett látogatást az 1860 München vezérigazgatója, Thomas Eichin, aki a brémaiak sportigazgatóját, Frank Baumannt kereste fel. Igaz, a felek a beszélgetés után azt emelték ki, hogy privát-természetű volt találkozójuk.

A német sajtó ugyanakkor nem tartja kizártnak, hogy a felek Kleinheisler László lehetséges kölcsönadásáról is egyeztettek.
Mint ismert, a magyar játékos télen érkezett a Werder Bremenhez, akkor még ott dolgozott Eichin menedzserként, így ő is szorgalmazta a 22 éves játékos leigazolását. Később Eichin az 1860 Münchennél vállalt munkát, nemrégiben pedig úgy nyilatkozott: „Ha Januzuvic marad a Werdernél, Kleinheisler távozhatna Brémából.”

Olvasói sztorik