Nemzetközi foci

Mindenben megegyezett a Juve és a Wolfsburg Zaza kapcsán

A tar csatár lett a Higuaín-igazolás áldozata.

Azt korábban is tudni lehetett, hogy az Európa-bajnokság egyik legemlékezetesebb pillanatát szolgáltató Simone Zaza megtartásához nem ragaszkodik a Juventus, Gonzalo Higuaín megszerzésével pedig biztossá vált, hogy pénzzé teszi az új argentin igazolás, Mandzukic és Dyabala mögött nem sok játéklehetőség elé néző csatárt a torinói alakulat.

A Wolsburg érdeklődéséről már hetek óta hallani, azonban a csatár a korábbi hírek szerint nem akart csatlakozni a “farkasokhoz”, Olaszországon belül szeretett volna klubot váltani, a Juventus pedig tiszteletben tartotta a kérését – egészen eddig. Az átigazolási időszakból ugyanis egyre kevesebb van hátra, de a várva várt olasz ajánlat csak nem érkezett, az olasz címvédő pedig nem akart kockáztatni: a torinóiak tárgyalóasztalhoz ültek a Wolfsburggal, és meg is egyeztek a 25 millió eurós vételárban.

A hírt elsőként lehozó Sky Sport Italia arról nem ír, hogy miként fogadta a szakállas csatár az eladását, de a jelek szerint nem szállt vitába a klub akaratával: a lap úgy tudja, Zaza végül elfogadta a németek négy évre szóló ajánlatát.

Olvasói sztorik