Nemzetközi foci

Ibrahimovic titkai! Ilyen hatással van a teljesítményére a szex és a hosszú haj

Zlatan Ibrahimovic első tétmérkőzésén győztes góllal és egy új trófeával mutatkozott be a Manchester Unitedben. Az évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújtó svéd támadó elárulta jó teljesítménye titkait, többek között azt, hogy a szex milyen hatással van a teljesítményére a fontos mérkőzéseken.

A Leicester City elleni angol Szuperkupa, Community Shield döntő 83.percében győztes gólt fejelő játékos elmondta, hogy bár a szex sokakat feltüzel a mérkőzésekre, rá inkább rossz hatással van a hálószobai különfoglalkozás kedvesével, Helena Segerrel.

– Sok játékos véli úgy, hogy a sok szex jobb teljesítményt eredményez. Én is kipróbáltam ezt, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy esetemben a düh és a harag az, ami a leghatásosabb hajtóerő. Akkor vagyok igazán jó, ha dühös vagyok valakire vagy valamire – mondta Zlatan, aki beszélt a hajáról is. A támadó korábban is a hosszabb frizurákat szerette, ám 2011 óta tövább növesztette és rendszeresen összefogja hátul a haját.

– Hosszabb hajjal sokkal jobb vagyok. Ha valaki levágná a hajam, elveszíteném az erőmet – véli Ibrahimovic, akinek felvetése nem is alaptalan: 2011-es hajnövesztése előtti öt évben átlagosan 17 gólt szerzett idényenként, azóta viszont ez a gólátlaga 28,2-re emelkedett. Azaz hosszú hajjal átlagosan majdnem kétszer annyi gólt lő idényenként, mint korábban.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik