Nemzetközi foci

Topbajnokságban maradhat Balotelli? A Chievo bejelentkezett az olaszért

Mario Balotelli továbbra is klubot keres magának, miután a Liverpool felnőtt csapatánál nem számolnak vele, csak a tartalék együttessel készülhet az olasz támadó.

Korábban a Besiktas és a Pescara érdeklődéséről már lehetett hallani, de mindkét egyesület elnöke jelezte: nem kérnek Balotelliből. Később az Ajax Amszerdam és a Galatasaray által felreppent lehetőség is kútba fulladt, igaz, Kínába még mindig igazolhatna a balhés olasz, de támogatói azt javasolták neki: maradjon Európában.

A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint Mario Balotelli neve most az első osztályú Chievónál merült fel, ahova állítólag a játékos is szívesen igazolna. Igaz, ha a transzfer megvalósul, fizetési igényéből mindenképp lejjebb adhat a támadó.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a klub elöljárói előrehaladott tárgyalásokat folytnak a játékos ügynökével, Raiolával. Az egyesület első embere, Luca Campedelli állítólag egy veronai vacsora mellett szóban már egyeztetett a menedzserrel a lehetséges transzfer részleteiről.

Olvasói sztorik