Nemzetközi foci

Szinte valamennyi Real Madrid-csillag kihagyja a Szuperkupa-meccset

Enyhén szólva tartalékos lesz Zinédine Zidane együttese a Sevilla ellen…

Megvan a Real Madrid meccskerete a keddi, norvégiai európai Szuperkupa-összecsapásra (20.45). Ahogy azt a Rangadó.hu már korábban megírta, a BL-győztes erősen tartalékosan játszik majd a Sevilla ellen.

Bizonyosan nem lép pályára Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Keylor Navas, Pepe és Toni Kroos. Szerepel a nevezettek közt ugyanakkor a tinikapus Luca Fernandez, az ugyancsak tapasztalatlan Rubén Yánez, a csatár Mariano Díaz, a Zidane által nagyon megkedvelt Asensio és a 21 éves Marcos Llorente is.

Jorge Sampaoli, a Sevilla szakvezetője 22-es keretet vitt magával Norvégiába: Sebastián Cristoforo és Juan Munoz mellett sérülés miatt a francia Trémoulinas sem tartott a csapattal.

A Real Madrid kerete

Casilla, Yánez, Luca Fernandez, Carvajal, S. Ramos, Varane, Nacho, Danilo, Marcelo, James Rodríguez, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, M. Llorente, Benzema, Lucas Vázquez, Morata, Mariano Díaz.

A Sevilla kerete

Sergio Rico, David Soria, Juan Soriano, Mariano, Carriço, Nico Pareja, Ramí, Escudero, Kolodziejczak, Mercado, Kranevitter, N’Zonzi, Iborra, Franco Vázquez, Correa, Ganso, Kiyotake, Sarabia, Vitolo, Konoplyanka, Ben Yedder, Luciano Vietto.

Olvasói sztorik