Nemzetközi foci

Lehet ezt követni? Pogba ma átesik a MU orvosiján

FRISS: az angol klub hivatalos oldala is megerősítette a hírt.

BRÉKING: A hír több volt szimpla pletykánál, délután négy órakor ugyanis a Manchester United hivatalos oldala is megerősítette a lapok értesüléseit – úgy tűnik, pár órán belül pont kerülhet a nyár legjobban várt átigazolásának végére.


Itt a sokadik fordulat Paul Pogba átigazolási ügyében: bár az elmúlt héten több jel is arra mutatott, hogy a francia mégis marad a Juventusban, a legfrissebb hírek szerint már Manchesterben van, hogy átessen a United orvosi vizsgálatain. Sok mindenen már nem lepődünk meg a transzfer kapcsán, de ez a fejlemény minimum érdekesnek tűnik – tegnap a torinóiak vezetőedzője, Massimiliano Allegri még azt nyilatkozta, hogy Pogba egészen biztosan a Juvéval kezdi meg hétfőn az egyeztetést.

Ennek ellenére angol és olasz lapok is arról számolnak be, hogy a 23 éves francia gépe szombat este landolt a manchesteri reptéren, és vasárnap már a “vörös ördögök” orvosi vizsgálatain is átesik. Bár többen látni is vélték a városba érkező Pogbát, az ilyenkor azért megszokott fotó érdekes módon nem készült. Vajon Pogba volt szélvészgyors, ezért nem lehetett lekapni? Vagy az éj leple alatt érkezve jól álcázta magát? Esetleg a nemzetközi sportsajtó egy újabb kreálmányával van dolgunk? Egyelőre nehéz eldönteni – a saga mindenesetre tovább folytatódik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!