Nemzetközi foci

Nikolicsot a Fulhamnek ajánlják

A magyar támadót top-kvalitású játékosként írja le a szaklap. Skót csatárt helyettesíthetne a Championshipben.

Az SB Nation újságírója, Thomas Erie legfrissebb bejegyzésében Nikolics Nemanját a Fulham vezetőinek figyelmébe ajánlja. A cikkből kiderül, hogy Ross McCormack a napokban 12 millió font ellenében lett az Aston Villa játékosa. A szakíró szerint az érte befolyt összegből a Fulham mindenképpen erősíthet az új szezonra – ajánlásként pedig négy kiváló játékosra hívja fel a londoni klub elöljáróinak figyelmét, akiket korábban már szóba hoztak az angol másodosztályú csapattal. A spanyol középpályás, Jozabed, a cseh támadó, Matej Vydra és a svéd középső védő, Filip Helander mellett a Nikolics Nemanját ajánlják a Championship rajtjára készülő csapat keretébe.

A magyar támadót top-kvalitású játékosként írja le a portál. Kiemelik, hogy nem túl gyors ugyan, de lövései pokoli erősek és pontosak. Miután Ross McCormack távozott, a Fulham gólerős támadót keres, a szakíró szerint pedig Nikolics lehetne a skót gólvágó tökéletes helyettesítője. A gólerős magyarról kiemelik, hogy jelenleg a lengyel bajnokságban edződik, de nyáron játszott az Európa-bajnokságon is – árát 6 millió fontra becsülik.

A cikk végén szavazás formájában mondhatják el az olvasók, a négy jelölt közül melyikük érkezését tartanák a legjobb döntésnek, kinek a szerződtetésével lennének leginkább lenyűgözve. Íme a pillanatnyi állás:

Olvasói sztorik