Nemzetközi foci

Kit igazoljon a Real? Zidane és Perez nem ért egyet

A vezetőedző a Chelsea, a klubelnök a Newcastle középpályását akarja.

Bármilyen hihetetlen, a Real Madrid idén nyáron még nem jelentett be bombaigazolást, sőt, Álvaro Morata visszavásárlásán kívül nem is szerződtettek komolyabb játékost – bár Bajnokok Ligája-címvédőként nem is feltétlen kell óriási pénzköltésbe kezdeni. Ennek ellenére a “királyiak” mindenképpen szeretnék megerősíteni a középpályájukat, de André Gomes után Paul Pogba is veszni látszik, az augusztus – és az átigazolási szezon – vége pedig egyre közeledik.

A hírek szerint nehezíti a játékosvásárlást, hogy Zinedine Zidane vezetőedző és Florentino Perez klubelnök nem ért egyet abban, hogy ki lenne a legmegfelelőbb választás a klub számára: a francia a Chelsea-ben futballozó Nemanja Maticsot preferálja, míg Perez a newcastles Moussa Sissokót akarja.

A mértékadó transfermarkt a szerb értékét 32, míg a franciáét 15 millió euróra becsüli, de a hírek szerint mindkét játékos egy 30-35 millió euró közötti összegért lenne mozdítható jelenlegi csapatától – érdekes lesz nézni, hogy vajon Zidane vagy Perez akarata érvényesül ebben a kérdésben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik