Nemzetközi foci

Kiakadtak a Chelsea-szurkolók a Lukaku-pletyka miatt

A legtöbben óriási baklövésnek tartanák a belga leigazolását, aminek hangot is adtak.

Egybehangzó angol lapinformációk szerint a Chelsea közel jár ahhoz, hogy visszaigazolja a csapathoz két éve elengedett csatárát, a belga Romelu Lukakut. A 23 éves támadó 2014 nyarán 35 millió euróért cserébe távozott az Evertonhoz a londoni “kékektől”, akik most mindenképp visszahoznák őt – a hírek szerint 70-80 millió euró közötti összegért…

A szurkolókat azonban nem győzte meg a belga elmúlt két évben mutatott teljesítménye – 10, majd 18 gól a bajnokságban -, sokallják az összeget, nemtetszésüknek pedig hangot is adtak Twitteren. A Goal.com összegyűjtötte a legérdekesebb hozzászólásokat, mi is ezekből szemezgettünk:

“Ha tényleg leigazoljuk Lukakut 72 millió fontért, akkor én nem akarok tovább élni ezen a világon.”

“Luis, Szallah, Falcao, Pato, Miazga, Cuadrado, Baba és most Lukaku…még az Arsenal senkit nem veszünk transzferpolitikája is jobb, mint a Chelsea vásárolunk és kidobunk felfogása.”

“Mi lesz ebből a világból, hova tartunk? Trump mindjárt elnök lesz, a Chelsea leigazolja Lukakut…”

“Ami a klubnak kell az nem Lukaku, hanem egy világklasszis sportigazgató – amit a mostani vezetőség csinál, az kész vicc, 70 milla a belgáért? Nemár…”

“Ha tényleg ennyit fizetünk Lukakuért, Diego Costát pedig elengedjünk, akkor semmi mást nem fogok érezni, csak mérhetetlen csalódottságot.”

Olvasói sztorik