Nemzetközi foci

Az Al-Wahda lehet a győztes befutó Dzsudzsák-ügyben

A német klubok nem tudják kifizetni a magyar szélsőért kért összeget.

A szabadúszó újságíró, Tomasz Mortimer péntek este Twitter csatornáján újabb fejleményekről számolt be Dzsudzsák Balázs átigazolásának ügyében.

Legfrissebb bejegyzésében azt írja, hogy a magyar szélső az Al-Wahdánál köthet ki, az arab klub 3,5 millió eurót fizethet a Bursaspornak a játékosért.

A további hozzászólásokból kiderül, hogy a hírt hivatalosan az érintett felek még nem erősítették meg, ám Mortimer kiemelte: a többi érdeklődő, köztük a német klubok a Dzsudzsákért kért összeget nem tudják megfizetni, hiába folytatná szívesen pályafutását Nyugat-Európában a válogatott kapitánya.


Előzmények:

Az Ausztriába edzőtáborozó Bursaspor hazatért Törökországba, mivel a felkészülés utolsó fázisát már otthon végzi a klub. A legfrissebb beszámolók szerint Dzsudzsák Balázs már nem utazott vissza török földre, a klub engedélyével külön készül, illetve tárgyalhat kérőivel.

Péntek délután a Ahdaaf Twitter csatornája az alábbi kérdés-felvetéssel osztotta meg a török klub elnökének nyilatkozatát – melyben elárulta, hogy a szélső távozására 90% az esély: „A magyar szélső, Dzsudzsák Balázs közel áll, hogy megállapodást kössön az Al Wahda FC-vel?”

Olvasói sztorik