Nemzetközi foci

Újabb madridi ostrom Alabáért – 65 millió eurót kínálnak a bajoroknak

A Bayern hajlik az üzletre, de a pénz mellett Pepe játékjogát is szeretnék megszerezni.

A spanyol ASinformációi szerint a Real Madrid immáron harmadszor tett hivatalos ajánlatot Bayern Münchennek Alaba-ügyben. A lap úgy tudja, hogy a királyi gárda elöljárói kihasználva azt, hogy a két klub szerda este egymással vívott felkészülési mérkőzést – újabb kísértetet tettek az osztrák megszerzéséért. A spanyolok 65 millió eurót adnának David Alabáért.

Úgy tűnik, a bajorok hajlandóak lennének megválni a játékostól, feltételeik azonban tovább növekedtek: a 65 millió euró mellett Pepe játékjogát is megszereznék az üzlet részeként. Korábban a Bayern München Rafael Varane-t kérte Alabaért és a markáns összegért cserébe, de azt a madridiak határozottan visszautasították, míg 80 millió euróra nem hajlandóak feltornászni az ajánlatot. A spanyol lap állítása szerint a Real továbbra sem szeretne újabb játékost bevonni a transzferbe.

Ancelotti ragaszkodna Alabához

Carlo Ancelotti több ízben kifejtette, illetve játékosával közölte: a jövőben (is) alapemberként számolna Alabával a német rekordbajnoknál. Az olasz szakember állítólag azt is felajánlotta, hogy a 24 éves Real-kiszemelt visszatérhet kedvence posztjára, a középső középpályás pozícióba, csakhogy maradjon a németeknél.
Az osztrák játékos egyébként korábban állandó téma volt a Barcelonánál is, ám a katalánok ezen poszton már jól erősítették, így lekerült a napirendről.

Olvasói sztorik