Nemzetközi foci

Megdöbbentő titok derült ki Vardyról

Október 6-án jelenik meg a Leicester City sztárjáról, Jamie Vardyról készült önéletrajzi könyv. A hivatalos megjelenés előtt a szerző a pár érdekes dolgot megosztott az olvasókkal, miszerint a támadó elvileg megölt egy kutyát a pályafutása során.

– Amikor Stocksbridgeben voltam, sokszor kerültem bajba. A klub alapvetően azt mondta nekem, hogy ez volt az utolsó figyelmeztetésem. Egészen a szezon végéig, amikor megnyertük a bajnokságot és a klubházban voltunk. A sörök ömlöttek, mint mindig, és a csapat kabalája Stocky is ott volt. Stocky volt a mi kutyánk. Nem egy pasas volt beöltöztetve jelmezbe. Megtöltöttem az edényét Stelllával. Nagyon sokat ivott. És megtettem újra. Ezt megismételtem négyszer. 24 órával később már halott volt. A mai napig az együttesnek nincs ötlete, hogy miért halhatott meg. Ha ezt olvassátok srácok, akkor sajnálom! Ez egy nagyszerű együttes volt, olykor sokat nevettünk.

A válogatott csatár felesége , Rebekah Vardy a Twitteren rögtön cáfolta a megjelent híreket.

– Tényleg ennyire ostobák az emberek, hogy mindent elhisznek, amit olvasnak? Senki nem ölt meg egy kutyát – írta a Twitteren a hölgy.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik