Nemzetközi foci

Lukaku Instagramját feltörték

A milliárdos fiúk klubja átvette az irányítást!

Romelu Lukaku Instagramját feltörték. Jelenleg semmi nem utal arra, hogy ez valaha is az Everton csatárának oldala lett volna, hiszen most „Milliárdos fiúk klubja” (Billionaireboysclub) néven fut, a hacker pedig már több képet is posztolt.

Az egyiken luxusautók slusszkulcsai, egy másikon egy bikinis nő, a harmadikon pedig egy yachtról lőtt kép látható. Lukaku összes többi korábbi képe törlésre került, a követők száma viszont nem változott, ahogy az Instagram részéről visszaigazolt, megerősített oldalaknak járó kék pipa is megmaradt.

Az esetről Jordan Lukaku, a csatár öccse panaszkodott saját Instagramján. A jelenleg a Lazióban játszó szélsőhátvéd ezt írta:

– Ez az ember meghackelte a testvérem oldalát, ez eredetileg az övé volt! Aztán a semmiből felbukkant ez a megerősített oldal ugyanazokkal és ugyanazzal a számú követőkkel. Építsd fel a saját oldalad és tűnj el innen! És aktiváld a kommentálási lehetőséget, hogy megmondhassam az embereknek… – szólt Lukaku, követői pedig nagy számban taggelték be magát az Instagramot, így próbálva jelezni a cégnek a problémát.

Olvasói sztorik