Nemzetközi foci

Rooney: két kiemelkedő csapattársam volt a MU-ban

Az egyikük Cristiano Ronaldo, de ki lehet a másik?

Szépen alakul José Mourinho kezei alatt az elmúlt években gyengébben muzsikáló Manchester United kerete, a “vörös ördögök” Zlatan Ibrahimovic, Henrih Mhitarjan és Eric Bailly személyében már három bombaigazolást is bejelentettek, miközben Paul Pogba világrekordot jelentő összegért érkezhet a csapathoz a napokban.

A világsztárok érkezésének kapcsán a Goal arról kérdezte Wayne Rooney-t, a gárda csapatkapitányát, hogy ki volt a legjobb játékos akivel manchesteri karrierje alatt együtt játszott – a többek közt Van Nistelrooy-jal, Giggs-szel, Ferdinanddal vagy Roy Keane-nel is együtt futballozó Rooney pedig nem tudott egyet kiemelni:

– Nehéz kérdés…azt kell mondjam, hogy két csapattársam is volt, aki igazán kiemelkedett: Cristiano Ronaldo és Paul Scholes. Scholes minden idők egyik legjobb középpályása – ahogy látott a pályán, amilyen labdákat adott, és ahogy irányította a csapatot valamint a meccs tempóját, az valami egészen hihetetlen volt. Ronaldo is nagyon különleges játékos, nem véletlenül lett a világ egyik legjobbja: emlékszem, az edzésen gyakorolt trükkjeit élesben, a tétmeccseken is kipróbálta – nem csak hogy kipróbálta, általában be is jöttek neki. Alig hittem a szememnek – árulta el a 30 éves angol válogatott támadó.

Olvasói sztorik