Nemzetközi foci

Az olasz újonc sem kér Balotelliből

A balhés támadó nem illik a Pescara profiljába sem.

A Pescara elnöke, Daniele Sebastiani kizárta, hogy a nyári átigazolási szezon zárása előtt ajánlatot tesznek Mario Balotelliért. A klub első embere úgy nyilatkozott: „Nem akarok csak azért szerződtetni valakit, hogy boldoggá tegyem. Tudom, hogy hírbe hozták a klubot Marióval, ez pedig értelemszerűen nagy visszhangot váltott szurkolóink körében is. A keret megerősítésén dolgozunk, olyan játékosokat szerződtetnénk szívesen, akik illenek a Pescara profiljába” – árulta el Daniele Sebastiani.

Mint ismert, Jürgen Klopp kijelentette, hogy nem számol a jövőben a Liverpool felnőtt csapatában a balhés olasz támadóval. A játékos klubot keres, de a Besiktas elnöke is lemondóan nyilatkozott Balotelliről: „Nem vagyok kedvező véleménnyel róla, még soha nem hallottam semmi pozitívat vele kapcsolatban. Balotelli nem része a terveinknek” – nyilatkozta Senol Günes néhány nappal ezelőtt.

Végső mentsvárnak a Serie A-ba frissen feljutó Pescara tűnt, ám az elnök szavai után Balotelli ügynökével tovább keresgélhet a klubok között.

Olvasói sztorik