Nemzetközi foci

Angol klubokat és a PSG-t kosarazta ki Griezmann

A francia játékos örömmel hosszabbított, Madridban minden kívánságát teljesítik.

Antoine Griezmann ügynöke elárulta: a francia játékos boldog volt, hogy szerződést hosszabbíthatott az Atléticó Madriddal, annak ellenére hogy nyáron Premier League klubok és a PSG is szerződtette volna a gólerős csatárt.

A 25 éves Griezmann az új szerződés értelmében 2021-ig kötelezte meg magát a spanyol fővárosban.

A játékos ügynöke, Eric Olhats megerősítette a France Football kérdésére, hogy júniusban több angol klub valamint a francia bajnok is ajánlatot tett az Eb gólkirályáért, de úgy döntöttek, nincs értelme távozni Madridból.

– Elárulhatom, hogy Antoine örömmel hosszabbította meg szerződését az Atléticónál. Az érdeklődők ellenére a madridi hosszabbításra nem B-tervként tekintettünk. Angliából számtalan lehetőség közül válaszhatott volna a játékosom, de volt találkozóm a Paris Saint-German előljáróival is. A franciák nagyon vonzó ajánlattal rukkolt elő, de Antoine nemrégiben nézett apai örömök elő. Családjával nagyon boldog Madridban és a klubnál, ezért nem váltottunk. Úgy gondolom, az Atl. Madrid egy nagyszerű klub, ahol Griezmann minden kívánságát teljesítik, ráadásul kiváló edző irányítás alatt készülhet nap mint nap.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik