Nemzetközi foci

Francia sztár oldja meg a Barca csatárproblémáit?

Továbbra sem tudni, ki lesz az a támadó, aki szükség esetén helyettesítheti a mágikus Messi, Suárez, Neymar trió valamelyik tagját.

Mostanság nincs olyan nap, amikor ne röppenne fel egy-egy új név a Barcelona kapcsán. Mint ismert, a spanyol bajnok nagyon szeretné megerősíteni a támadósorát, ám abból a szempontból nincs könnyű helyzetben, hogy a legnagyobb csatárcsillagok aligha akarnak a padon ücsörögni, és arra várni, hogy beszállhassanak Messi, Suárez, vagy éppen Neymar helyére.

Az elmúlt napokban, hetekben felvetődött, hogy a Barcában folytatja a horvát Mandzukic , a német Mario Gomez, esetleg a kolumbiai Bacca, a katalán Mundo Deportivo hétfői híre szerint pedig a klub most André-Pierre Gignacot szemelte ki. A harminc esztendős francia csatár tavaly mindenkit meglepett, hogy a ragyogó idénye után búcsút intett Marseille-nek, és a mexikói Tigreshez igazolt. A döntésében állítólag az is szerepet játszott, hogy remekül beszél spanyolul. Gignac nagyszerűen teljesített Mexikóban, 39 bajnokin 28 gólt termelt – ennek köszönhetően ott lehetett a franciaországi Európa-bajnokságon a házigazda csapatban.

André-Pierre Gignac mellett szólhat, hogy viszonylag olcsón megszerezhető – a spanyol lap szerint a Barcelona vezetői már fel is vették a kapcsolatot a klubjával…

Olvasói sztorik