Nemzetközi foci

Világklasszissal erősíthet a Vidi EL-ellenfele

Rafael van der Vaartról a Ferencváros lecsúszott, dán csapathoz szerződhet.

Egybehangzó dán sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy Rafael van der Vaart a dán első osztályban folytatja pályafutását.

Mint ismert, a holland klasszist korábban a Ferencvárossal is szóba hozták, de később Thomas Doll megerősítette, hogy a 33 éves játékos érkezése jelenleg nem realitás a zöld-fehéreknél.

A Real Betis középpályását az elmúlt napokban az angol másodosztályú Readingnél is emlegették, ám a vasárnapi dán lapok már újabb csapatnevet dobtak be vele kapcsolatban. A holland játékost a hét utolsó napján az FC Midtjylland stadionjában kapták lencsevégre, a TV3 pedig úgy tudja, hogy a klasszis feltűnése nem véletlen: a klub tárgyalásokat folytat a játékossal a lehetséges szerződés részleteiről.

Van der Vaartot jelenleg élő szerződés köti a spanyol klubhoz, ám a Betisnél nem számolnak vele a jövőben, ezért szívesen túladnának rajta az átigazolási szezon zárása előtt.

Rafael van der Vaart kézilabdázó kedvese, Estavana Polman jelenleg a dán Team Esbjerget erősíti, helyi lapok szerint a holland klasszis miatta is szívesen választaná az északi országot.

A dán FC Midtjylland az Európa Liga harmadik selejtezőkörében Felcsúton egygólos győzelmet aratott a Videoton ellen, a visszavágóra csütörtökön (augusztus 4.) kerül sor. Ha addig le is igazolják a dánok van der Vaartot, ebben a körben még biztosan nem állhat a Midtjylland rendelkezésére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik