Nemzetközi foci

Bajnokok Kupája: a Bayern az Intert, a PSG a Leicestert ütötte ki

A Cristiano Ronaldo nélkül felálló Real Madrid 3-2-re győzte le a Chelsea-t.

A Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési tornán a Real Madrid 3-2-re legyőzte a Chelsea együttesét. A Cristiano Ronaldo nélkül felálló spanyolok Marcelo duplája és Diaz gólja után a 37. percben már 3-0-ra vezettek, de aztán a londoniak a hajrában Hazard két találatával szépíteni tudtak 3-2-re.

https://www.youtube.com/watch?v=wGWHsM0tXl0

Szintén a Bajnokok Kupája keretein belül találkozott a Bayern München és az olasz Inter. A bajorok az első játékrészben átgázoltak a milánóiakon, Julian Green mesterhármasával és Ribery góljával a 35. percben már 4-0 volt az állás. Az Inter az utolsó percben Icardi találatával tudott szépíteni, így a végeredmény 4-1 lett.

https://www.youtube.com/watch?v=uZswR2mPAGY

A Liverpool-Milan összecsapás első játékrészében nem született találat. A második félidőben az angolok Origi és Roberto Firmino góljaival 2-0-ra eldöntötték a mérkőzést.

Magyar idő szerint vasárnap reggelre ért véget a francia PSG és az angol bajnok Leicester City találkozója. A párizsiak a szünetben már 2-0-ra vezettek, végül pedig 4-0-ra ütötték ki a Rókákat, akiknél Vardy nem, Mahrez viszont pályára lépett.

https://www.youtube.com/watch?v=GbVOD_YTDSE

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik