Nemzetközi foci

Ez aztán a meleg fogadtatás! Rendőrt hívtak Ibra szállásához

A szurkolók és a paparazzik elárasztották a hotelt, ahol a svéd klasszis lakik.

Bár ingyen érkezett a csapathoz, Zlatan Ibrahimovic a “vörös ördögök” nyarának eddigi legnagyobb igazolása, legalábbis a drukkerek szerint. Miután ugyanis a Manchester United-szurkolók kiderítették, melyik hotelben száll meg a csapat újdonsült sztárja, az edzéseket a héten elkezdő 35 éves támadó, annyian gyűltek össze a hely előtt, hogy a személyzetnek ki kellett hívnia a rendőrséget – adta hírül a Mirror.

A svéd csatárklasszis eredetileg az új United-szerzemények hagyományos szálláshelyén, a Lowry Hotelben lakott feleségével, Helena Segerrel, azonban szerdán a pár úgy döntött, hogy inkább a városközpontban lévő luxusszállodába, a Radisson Blu Hotelba teszi át a székhelyét.

A drukkereknek persze nem telt sok időbe, és kiderítették Ibra új tartózkodási helyét, majd a hírek szerint olyan nagy számban jelentek meg az erre az eshetőségre felkészületlen hotel előtt, hogy a személyzet csütörtök este kénytelen volt riasztani a rendőrséget. A beszámolok szerint az összegyűlt szurkoló-had és a paparazzik folyamatosan zaklatták a hotel személyzetét és néhány VIP-vendéget is, miközben páran megpróbáltak ugyanabba a liftbe bezsúfolódni, mint Zlatan – a kiérkező rendőrök tippeket adtak a dolgozóknak a helyzet kezelésére, majd figyelmeztették a tömeget is.

Olvasói sztorik