Nemzetközi foci

Simán verte a PSG a Realt a Bajnokok Kupáján – VIDEÓ

Tizenegyesekkel kapott ki a Bayern; a Chelsea egy góllal múlta felül a Liverpoolt.

Meglepően sima győzelmet aratott a Paris Saint-Germain a Real Madrid felett a Nemzetközi Bajnokok Kupájában. Unai Emery együttese már negyven perc után 3-0-ra vezetett a spanyolok ellen, ám még a félidő előtt szépített a király gárda Marcelo büntetőjével. A második játékrészben nem esett gól, így 3-1-re nyertek a párizsiak, amely együttes góljait Nanitamo Ikone és Thomas Meunier szerezték, utóbbi kettőt is.

– Az erőnlétünkön van még mit javítanunk. Várható volt ez a fizikai szint, hiszen csak 10 napja kezdődtek el a közös edzések. Örülök a csapat szereplésének, és a játékosok teljesítményének, de a vereségnek természetesen nem. Nem hagyhatjuk, hogy ismét ilyen eredmény szülessen a következő meccseken, megpróbálunk mindent beleadni. Hiányzott belőlünk az agresszivitás, különösen az első félidőben. De voltak pozitív dolgok is, például sikerült labdát birtokolnunk, és gólszerzési lehetőségeink is adódtak – nyilatkozta a realmadrid.com-nak Zinedine Zidane a mérkőzés után.

https://www.youtube.com/watch?v=3YHIbHMVh0Q

A Bayern München gólzáporos döntetlent játszott a Milan ellen egy fordulatos mérkőzésen, a rendes játékidő után pedig az olaszok nyerték meg a büntetőpárbajt. A bajoroknál Franck Ribéry duplázott, Alaba pedig egy gólt szerzett, az olaszoknál pedig Niang, Bertolacci és Kucka talált be, így 3-3 lett a végeredmény. Követekezhetett a tizenegyespárbaj, amelyben a Milan volt a higgadtabb: Vincenzo Montella játékosai mind az öt tizenegyesüket értékesítették, a németeknél Rafinha kísérletét kivédte Donnarumma, így az olasz együttes 5–3-ra behúzta a büntetőket.

Bayern München: Ulreich – Lahm, Martínez (Pantovics, 79.), Badstuber, Rafinha – Bernat, Xabi Alonso (Öztürk 60.), Alaba –Thiago (Benko, 61.), Ribéry – Green (Lappe, 79.).

Milan: Donnarumma – Abate (Kucka 46.), Romagnoli, Paletta, Antonelli (Ely, 62.) – Poli (Vergara, 80.), Montolivo (el-Hilali, 80.), Bertolacci (Zanellato, 62.) – Suso (Honda, 62.), Niang (Matri, 63.), Bonaventura.

https://www.youtube.com/watch?v=AaXPiYc5mn0

A harmadik hajnali mérkőzésen az angol csapatok összecsapásán a Chelsea 1-0-ra megverte a Liverpoolt. A győztes gólt Gary Cahill szerezte. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik még Fabregas piros lapja, aki csúnyán rácsúszott a Pool új igazolására, Klavanra.

Chelsea: Begovic – Aina, Terry, Cahill, Azpilicueta – Matics – Willian (Cuadrado, 67.), Fabregas, Traore (Pedro, 67.), V. Moses (Batshuayi, 67.) – Loftus-Cheek (Chalobah, 72.). Menedzser: Antonio Conte

Liverpool: Karius – Randall (Ings, 64.), Lovren (Wisdom, 64.), Klavan, Alberto Moreno (Brannagan , 82.) – Grujics (Lallana, a szünetben), Stewart (Arnold, 82.) – Firmino (Henderson, 64.), Ejaria (Markovics, 64.), Coutinho (Milner, 63.) – S. Mané (Ojo, 64.). Menedzser: Jürgen Klopp

https://www.youtube.com/watch?v=E1i3oOIz_hc

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik