Nemzetközi foci

A Sportingé a nyár legmeghatóbb igazolása

Egy álma vált valóra az öt éves beteg kisfiúnak.

Miközben javában zajlik a átigazolási szezon, röpködnek az eurómilliók, a Sporting végrehajtotta a nyár legmeghatóbb igazolását, ingyen. A portugál klub ugyanis szerződést adott az öt éves kisfiúnak, Franciscónak, aki rákos beteg, és már most belopta magát a szurkolók szívébe azzal a bátor hozzáállással, amivel a kór ellen harcol.

A Sporting ifjú fanatikusa a klub elnökétől, Bruno de Carvalhótól kapott meghívást, hogy hivatalosan is érvényesítsék a kontraktust.

– Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy leigazoltuk Franciscót, akinek már rögtön meg is van a nyitó feladata nálunk: elvégezni a kezdőrúgást az első hazai bajnoki mérkőzésen. Ő egy nagy ember, aki már most megmutatta, miről is szól igazán ez a klub. A klub 110 éves, de ilyen emberekkel, mint amilyen Francisco, könnyen átélhetünk mégegyszer 110 évet – mondta el megható beszédét Bruno de Carvalho a Sporting hivatalos honlapján

Egy álma vált valóra ezzel Franciscónak, ami akkor lesz teljes, amikor 30 ezer ember elé kisétál az Alvalade stadion gyepére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik