Nemzetközi foci

A PSG simán verte az Intert – VIDEÓ

Serge Aurier duplázott a párizsiaknál.

A duplázó Serge Aurier vezetésével a Paris-Saint Germain megérdemelten győzte le 3-1-re az Internazionalét a Bajnokok Nemzetközi Kupája keretein belül.

Magyar idő szerint vasárnap késő este a Paris Saint-Germain és az Inter az amerikai Eugene városában találkozott egymással.

A milánóiak erős összeállításban álltak ki a meglehetősen tartalékos franciákkal szemben, ám Unai Emery csapata így is frissebbnek bizonyult az olasz ellenfélnél. Soraiban pedig már ott volt a nemrég leigazolt Hatem Ben Arfa is, sőt éppen a válogatott támadó szabadrúgását követő kipattanóból szerezte meg Aurier a vezetést a PSG-nek.

https://www.youtube.com/watch?v=A40fvKisXlo

Hogy nem mehetett előnnyel pihenni a párizsi csapat, az a játékvezető téves döntésének köszönhető. A bíró ugyanis kezezésnek titulált egy mellkassal blokkolt lövést, így jöhetett a büntető az olaszoknak, Stevan Jovetic pedig nem habozott.

A fordulást követően a 61. percben Layvin Kurzawa szépen becsavart szabadrúgását nézte be kissé Samir Handanovic kapus az Internél, így újra a PSG-nél volt az előny. A hajrában aztán Aurier egy fejessel tette biztossá a francia sikert (3-1) – tudósított a digisport.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik