Nemzetközi foci

Botrány! Szexvideó került elő a Pool hátvédjéről

Nathaniel Clyne kényes ügybe keveredett, már a rendőrség is vizsgálódik.

Felnőtt tartalmú felvétel került elő a Liverpool hátvédjéről, Nathaniel Clyne-ról. A videón a védő éppen szexuális kapcsolatot létesít egy nővel a saját lakásán, miközben az egyik barátja is a szobában tartózkodik – írja a The Sun.

A felvétel kikerült a világhálóra, az angol válogatott játékos képviselői pedig hivatalos panaszt nyújtottak be a Merseyside-i rendőrségre, hogy vizsgálják ki az esetet, hiszen szerintük valaki szándékosan tette közzé a filmet, amivel be akarják mocskolni Clyne nevét.

Egy nyilatkozatban a rendőrség megerősítette, hogy valóban folyamatos nyomozás folyik a közzétevő ellen. A felvétel még 2014-ben készült, amikor Clyne a Southampton focistája volt. Ebben az időszakban a jobbhátvéd szingli volt, így félrelépés nem történt, viszont nehéz napokat él át, mióta tudomást szerzett a filmről. A nőt egyelőre nem azonosították.

– Ezek most nagyon nehéz napok Nathaniel számára. Elborzasztotta őt, hogy valaki így akarja besározni a nevét. Amikor ez a film láthatóvá vált, az ügynökei egyből a rendőrségre mentek feljelentést tenni. Ő még egy fiatal játékos, aki a futballnak szenteli az egész életét, és jelenleg is meghatározó szerepet játszik a Premier Legaueben és az angol válogatottban is – nyilatkozta a The Sun oldalnak egy nevét nem vállaló, Clyne-hoz közel álló személy.

Olvasói sztorik