Nemzetközi foci

Beckham: Mourinhóval újra a régi fényében fog tündökölni az MU

A korábbi angol világklasszis szerint a portugál tréner kiváló választás a United kispadjára.

Az angol Premier Leagueben szereplő Manchester United május végén hivatalosan is bejelentette, hogy Louis van Gaal helyét José Mourinho veszi át a kispadon. A Real Madrid és az MU korábbi kiváló középpályása, David Beckham a Sky Sportsnak nyilatkozott az edzőváltásról, amelyben elmondta, hogy a lehető legjobb ember kezébe került a gárda.

– Mourinhóval az élen a United ismét olyan csapat lesz, amelytől félni fognak az ellenfelek. Nagyszerű választásnak tartom a kinevezését, vele újra visszaszerzi a klub a dicsőségét – nyilatkozta a 115-szörös angol válogatott.

A vörös ördögök Sir Alex Ferguson távozása óta (2013) képtelenek bajnoki címet nyerni, David Moyes és Van Gaal is próbálkozott már a csapat élén ezzel, de mindketten megbuktak.

– José tudja, hogy mit és hogyan akar elérni itt, és tudja, miként nyerheti meg a bajnokságot. A Unitednek pontosan egy ilyen szakemberre, és arra van szüksége, hogy újra ellenállhatatlanná váljanak. Mi mindig egy olyan klub voltunk, ahová ha betette a lábát az ellenfél, tudták, hogy vesztesen fognak távozni. Az Old Traffordnak ismét ilyen helyszínné kell válnia – zárta David Beckham.

Olvasói sztorik