Nemzetközi foci

Allegri: „Pogba a mi játékosunk”

A Juventus vezetőedzője továbbra is számít a francia válogatott játékosra.

Az olasz bajnokságban és kupában is címvédő Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri továbbra is bízik benne, hogy Paul Pogbát nem csábítják el a csillagászati összegek a Manchester United csapatához.

Pedig a francia játékos távozása már küszöbön áll, de a torinóiak szakvezetője továbbra is úgy tervez, hogy Pogba idén nyáron még az olasz élvonalban marad.

Allegri jelenleg Melbourne-ben tartózkodik a csapatával, és a legutóbbi sajtótájékoztatóján kijelentette: bármi megtörténhet, de ő bizakodó Pogba maradásával kapcsolatban.

„Jelenleg még a Juventus játékosa. Nem tudjuk, mi fog történni a jövő héten, de bizakodóak vagyunk” – közölte.

A United menedzsere, José Mourinho megerősíteni és cáfolni sem volt hajlandó, hogy tárgyalnának a franciával, de jelzésértékű, hogy a 6-os mezszámot szabadon hagyták a következő szezon előtt.

Allegri kitért arra is, hogy az eddigi erősítésekkel nagyon elégedett. „Az átigazolási időszak végén nagyon erős csapatunk lesz, hiszen már Dani Alves, Medhi Benatia, Miralem Pjanic és Marko Pjaca is hozzánk szerződött.”

A klub a közelmúltban a legtöbb üzletét pénzmozgás nélkül bonyolította – például Andrea Pirlo, Dani Alves és Sami Khedira esetében –, de a Pogba értékesítése után befolyó, világcsúcsot jelentő összeggel még az európai nagyhatalmak uralmát is megtörhetnék a BL-ben…

Olvasói sztorik