Nemzetközi foci

Döntött az Atlético-csatár: Barca helyett Sevilla

Vietto imádna egy csapatban játszani Messivel, de nem akar több időt a kispadon tölteni.

Nehéz dolga van a Barcelonának az átigazolási piacon: a Messi-Neymar-Suárez kétségtelenül a világ legjobb támadósora, az egyértelmű csere szerepe viszont nem sok játékost vonz. Ben Arfa, Nolito és Dembelé után most egy feltörekvő fiatal, a 22 éves Luciano Vietto utasította vissza a “katalánokat”.

Az argentin csatár két éve érkezett Európába, a Villareal színeiben 20 gólt szerzett első szezonjában, ezt követően pedig tavaly nyáron 20 millió euróért cserébe az Atlético Madridhoz igazolt – a “matracosoknál” azonban nem számított alapembernek. Bár minden sorozatot figyelembe véve 28 alkalommal pályára lépett az idényben, ezt jobbára csereként tette, így mindössze három találatot szerzett.

Viettót a Barcelona és a Sevilla is vitte volna, a csatár viszont annak ellenére a Sevillát választotta, hogy a kedvenc játékosa Lionel Messi – mint elmondta, nem szeretne még egy szezont a padon ülve tölteni, és nevet szeretne szerezni magának Európában. A két klubnak még meg kell egyeznie egymással, de a Sevillában erre meg is lesz minden lehetősége, hiszen Fernando Llorente és Ciro Immobile is elhagyja a piros-fehéreket.

Olvasói sztorik