Nemzetközi foci

Pirlo szerint rosszul dönt a Pool, ha lemond Balotelliről

Az olasz úgy gondolta, mostanra honfitársa lesz a világ legjobb támadója.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Jürgen Klopp nagy valószínűség szerint a jövőben sem számol Mario Balotellivel, aki így vélhetően nyáron távozik Liverpoolból.

Az olasz játékost korábban hiába kiáltották ki az egyik legnagyobb reménységnek, 25 éves koráig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy Kínába igazol az olasz, ám korábbi csapattársa, Andrea Pirlo szerint mindenképpen Európában van Balotelli helye.

– Pályafutásom során a világ legjobb támadói mellett játszhattam, és elmondhatom, Mariónak minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy a világ legjobb csatára legyen – mondta Pirloa Daily Mirrornak.

Az olasz karmester szerint nagyon fontos döntés előtt áll honfitársa.

– Mostanra azt gondoltam, ő lesz a világ legjobb támadója. Sajnos most már nincs sok lehetősége, hogy tovább vesztegesse idejét, nagyon óvatosan és alaposan kell döntenie arról, hova ír alá nyáron. Hallottam, hogy Kínából érdeklődnek iránta. Minden tiszteletem az ázsiai ligáé, de azt gondolom, Mariónak még nem szabadna odaigazolnia. Ha új, európai klubjában fut két-három jó szezont, még mindig csak 28 éves lesz és felkeltheti Európa topcsapatainak figyelmét is. Nem akarom további tanácsokkal ellátni, mivel pontosan tisztában van a képességeivel. Minden Marión múlik – nyilatkozta Andrea Pirlo.

Olvasói sztorik